Een zorgeloos zakelijk bloemenabonnement

Bloemisterij 't Kroontje is een actieve business-to-business partner. Voor bedrijven zijn er aparte mogelijkheden zoals het kopen op rekening, het afsluiten van een bloemenarrangement en een aangepast tarief bij grote afnames.

Graag bespreken we op uw werkplek vrijblijvend de mogelijkheden.

...

Een zakelijk bloemenabonnement als visitekaartje

Als u bij 't Kroontje een zakelijk bloemenabonnement afsluit, zorgen wij dat u altijd een vers en 'bloemig' visitekaartje in huis heeft. Denk aan een mooi boeket in de entree van uw bedrijf, op een receptiebalie, in een kantoor, in een vergaderruimte, directiekamer, hotellobby of welke andere ruimte dan ook.

U heeft er geen omkijken naar, want de eigen bezorgdienst van 't Kroontje komt op een vaste dag van uw keuze langs. We ruilen de bloemen dan weer om voor een vers boeket, eventueel in een leenvaas.

Bij het afsluiten van een bloemenarrangement komen we graag bij u langs om de plek(ken) te bekijken waar u de bloemen wilt laten plaatsen en naar welke stijl uw voorkeur uitgaat. 't Kroontje zorgt voor de rest.

Een paar van de voordelen op een rij:

* Altijd een vers boeket in de stijl van het bedrijf

* Altijd een bijzonder en 'groen' visitekaartje in huis

* Vaste bezorgdag naar keuze

* Gratis leenvazen

* Bij 't Kroontje gemaakte boeketten, geleverd door 't Kroontje eigen bezorgdienst

* Betaling maandelijks achteraf op rekening

* Zorgeloos genieten van mooie bloemen door iedereen die in uw bedrijf is

Incidenteel zakelijk

Bloemisterij 't Kroontje gaat ook graag een zakelijke relatie met u aan als het gaat om incidentele zakelijke bestellingen. Denk aan een bloemetje voor een medewerker, een relatie en als bloemengroet op een receptie. Ook bezorgen we bloemen bij zieke medewerkers, als bedankje, op secretaressedag, rondom de feestdagen of welk ander moment dan ook.

Ook bij zakelijke incidentele opdrachten vindt facturering achteraf plaats. Neem gerust contact met ons op.

Groot zakelijk

Bloembestellingen in grote aantallen is voor 't Kroontje geen probleem. Bloemen kunnen worden bezorgd op één adres of op aparte huisadressen, bijvoorbeeld de adressen van medewerkers. Als u ons een (digitaal) adressenbestand geeft, zorgen wij voor de rest.

Dat geldt overigens ook voor het (digitale) adressenbestand van uw relaties. Handig voor het verzenden van een 'bloemig' relatiegeschenk, ook tijdens de feestdagen.

Ook zijdebloemen

Wist u dat bloemisterij 't Kroontje ook zijdebloemen heeft? Voor zakelijke relaties kan dit een mooie oplossing zijn, als verse bloemen niet zo'n geschikte optie is. 't Kroontje heeft een van de grootste zijdebloemencollecties in de regio. Daardoor kan er altijd een gevarieerd arrangement worden samengesteld, eventueel afgestemd op het jaargetijde en persoonlijke voorkeur. De zijdebloemen van 't Kroontje zijn van topkwaliteit en niet van echt te onderscheiden. We leveren ze desgewenst in een passende vaas of pot, klassiek of modern. Informeer naar de mogelijkheden en ook hiervoor komen we graag bij uw bedrijf langs om een en ander door te spreken.

...
...

Laat uw review over bloemisterij 't Kroontje achter

Laatste reviews

Rouw stuk

16/04/2024

2 prachtige rouwstukken heel erg tevreden
Mooi verzorgd

Elizabeth Klein Rietdijk

Het gaat om vertrouwen

15/04/2024

En dat heb ik in Het Kroontje. Nu een prachtig rouwboeket in de vorm van een hart.. wit met zacht blauw. Het is werkelijk prachtig. Je kunt zien dat er een hoop liefde in is verwerkt. Morgen wordt het bezorgd voor de crematie. Hartelijk dank Caroline en team jullie zijn vakmensen met een groot hart

Odilia Walraven

Origineel, prachtige bloemstukken, en vertrouwd

13/04/2024

Al jaren zit het Kroontje in Dordrecht. Prachtige bloemen, boeketten en rouwstukken maken ze met passie. En altijd super vers. Een vertrouwd adres waar je van op aan kunt.

Odilia Walraven

Een prachtig boeket

19/03/2024

Via de webwinkel heb ik een boeket laten bezorgen. Ik kreeg te horen dat het een prachtig boeket was.

Ruud