Onze rouwarrangementen

De mogelijkheden in het maken van rouwarrangementen zijn vrijwel oneindig. In de webwinkel staat een ruime collectie rouwwerk. Heeft u andere of aanvullende wensen, dan helpen wij u graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

...

Afscheid met bloemen

Bloemisterij 't Kroontje kan aan iedere laatste groet met bloemen een persoonlijke betekenis meegeven. Een met zorg samengesteld rouwboeket is een uiting van liefde en respect en het is ook een blijk van medeleven aan de naasten van iemand die is overleden.

Er is veel keuze in een afscheid met bloemen. Er zijn rouwboeketten, rouwbloemstukken, rouwkransen en kistbedekkingen.

In onze winkel

Als u in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen, dan kunnen wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden doornemen. Wij adviseren u om een afspraak te maken, zodat we alle tijd voor u hebben om een en ander door te nemen.

Een rouwarrangement bestellen

Bloemisterij 't Kroontje bezorgt rouwbloemen op de locatie die u ons opgeeft. Dat kan een rouwcentrum zijn, een crematorium, een huisadres of een kerk. U hoeft de bloemen niet zelf op te halen bij onze zaak, wij zorgen dat alles ruim op tijd wordt bezorgd. Vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat de bloemen in het rouwarrangement dan vers en op hun mooist zijn. Bloemisterij 't Kroontje heeft een eigen bezorgdienst.